top of page

Veiligheidscilinders met SKG-keuring: jouw sleutel tot gemoedsrust

Bij Cilloc zijn we fier op onze SKG-gekeurde cilinders.

Maar wat is dat nu eigenlijk zo'n SKG keurmerk?

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een gerenommeerde Nederlandse organisatie die bekend staat om het testen en certificeren van bouw- en gevelelementen op het gebied van inbraakwerendheid. wanneer je een veiligheidscilinder met SKG-keuring kiest, investeer je in bewezen kwaliteit en optimale bescherming.

Waarom kiezen voor een SKG-gekeurde veiligheidscilinder?

1. Inbraakwerendheid van topklasse

Onze SKG-gekeurde veiligheidscilinders hebben strenge testen doorstaan om te garanderen dat ze bestand zijn tegen de nieuwste inbraakmethoden. Verhoog de weerstand tegen inbraakpogingen en bescherm je huis of bedrijf effectief.

2. Gemoedsrust voor jou en je dierbaren

Met een SKG-gekeurde cilinder ben je verzekerd van een extra laag beveiliging. Jouw veiligheidscilinder voldoet aan de hoogste normen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je huiselijke omgeving.

3. Vertrouw op ervaring en expertise

Cilloc staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en bieden producten die niet alleen voldoen aan, maar overtreffen, de verwachtingen op het gebied van veiligheid.

SKG veiligheidscilinders

Met 2 sterren

Ontdek ons assortiment met SKG-cilindersloten, variërend van 2 tot 3 sterren. Over het algemeen zijn cilinders minimaal drie minuten bestand tegen kwaadwillenden met simpel gereedschap zoals een breekijzer of schroevendraaier. Kies je voor SKG-cilindersloten met 2 sterren (SKG**) voor extra bescherming tegen complexer gereedschap. Hoewel SKG**-cilindersloten de meeste inbraken kunnen verhinderen, zijn ze niet bestand tegen de inbraakmethode kerntrekken, die de laatste tijd zeer populair is onder inbrekers.

Met 3 sterren
SKG_3_sterren_logo_final.png

Voor de hoogste mate van inbraakwerendheid, raden wij daarom SKG-cilindersloten met het drie sterren keurmerk (SKG***) aan. Deze cilindersloten bieden bescherming tegen kerntrekken door een cilinder van gehard staal. Daarnaast bieden ze weerstand tegen andere zware gereedschappen, waardoor inbrekers minimaal 5 minuten bezig zijn om je woning binnen te komen.

Kiezen voor veiligheid, da's kiezen voor Cilloc

Veiligheidscilinders als slimme keuze
Bij Cilloc nemen we veiligheid serieus. Onze SKG-gekeurde veiligheidscilinders zijn de slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan een veilige leefomgeving. Ontdek vandaag nog ons assortiment en maak de eerste stap naar een beter beveiligd huis of bedrijf.
bottom of page